به سبب تغییر در شکل برگزاری دورههای آموزشی، از حضوری به برخط، چندین نشست و جلسه برای هماهنگیهای با استادان و سامانههای متعدد برگزار شد. در سال ۱۳۹۹، در مجموع سه کارگاه و یک دورۀ آموزشی برگزار شد که گزارش آن به شرح زیر است:
کارگاه آموزش مجازی مبانی ویرایش و درستنویسی» نخستین کارگاه برخطی بود که در ۳۰ تیرماه با تدریس آقایان مهدی قنواتی و سجاد سرگلی و با همکاری مؤسسۀ سیناوب برگزار شد. گواهی گذراندن این دوره نیز به دانشآموختگان دوره داده شد.
برگزاری «نخستین دورۀ آموزش نگارش و ویرایش متون کودک و نوجوان» از مهمترین فعالیتهای آموزشی انجمن طی سال ۱۳۹۹ بود که طراحی این دوره از سال ۱۳۹۷ آغاز شد و طی جلسات متعدد با کارشناسان حوزۀ کودک و نوجوان و حک و اصلاحات فراوان، به همت آقای مهدی قنواتی و خانم فهیمه شانه طراحی آن به پایان رسید. در تیرماه ۱۳۹۹ نیز نشستی با استادان این دوره دربارۀ میزان مطالب درسی و تعداد ساعات کلاسها برگزار شد. با توجه به همکاریهای پیشین با انجمن فرهنگی ناشران کودک و نوجوان، تصمیم گرفته شد که این دوره با همکاری آن انجمن و نیز حمایت مادی و معنوی تعدادی از ناشران و مراکز فرهنگی به اجرا درآید. دورۀ نگارش و ویرایش متون کودک و نوجوان، همزمان با هفتۀ کتاب، در تاریخ ۱۷ آبان ۱۳۹۹ با حضور دانشجویانی از سراسر کشور آغاز شد و در ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ به پایان رسید. از نکات جالب در این دوره حضور شرکتکنندگان از ۱۲ شهر بود که در نوع خود کمنظیر است.
دورۀ آموزشی دیگری که انجمن برگزار کرد به سفارش مؤسسۀ فرهنگی معراج گلگهر سیرجان بود که از ۴ بهمن تا ۱۸ اسفند برگزار شد و در این دوره ۴۲ دانشجو طی ۱۰ جلسه با کلیات و مبانی ویرایش صوری و زبانی آشنا شدند. در این کارگاه دانشجویان با قواعد نشانهگذاری، معیارهای رسمالخط صحیح بر مبنای دستور خط فرهنگستان زبان و ادب فارسی و قواعد ویرایش زبانی و مکاتبات اداری آشنا شدند.
آخرین دورۀ برگزارشده در سال ۱۳۹۹ «کارگاه ویرایش رایانهای و صفحهآرایی» بود که با تدریس آقای سعید احمدی از ۲۰ بهمن تا ۱۸ اسفند برگزار شد. در این دوره دانشجویان با ویرایش رایانهای متن، انتخابقلم فواصل و ابعاد متن، استفاده از استایل و تیتربندی در متن آشنا شدند.